Ontspanning en meer…

Ontspanning

Er gaat geen dag voorbij of ik hoor wel iemand (of mezelf ) verzuchten dat de tijd zo snel gaat, of dat de agenda zo vol is. De tijd om echt te ontspannen is beperkt. Het is bovendien niet echt “hip” om te zeggen dat je een dag lekker lui op de bank hebt gehangen. Ik neem echter graag een voorbeeld aan mijn kinderen. Zij denken bij het woord vakantie vaak meteen aan een pyamadag waarin ze lekker kunnen rondscharrelen zonder zich ook maar ergens druk om te hoeven maken!

Soms is alleen een  “pyamadag” echter niet voldoende om tot rust te komen. Soms is het gewoon lastig om je lichaam eenvoudigweg te ontspannen. Dan is een bezoekje aan de praktijk een goed idee! Door ontspanningsoefeningen, een basisbalans, een goed gesprek en eventueel aangevuld met magnetiseren heb je even dat moment voor jou alleen. Dat moment waarin je goed tot ontspanning kunt komen. Gevolg? Weer frisse energie om er weer tegen te kunnen!

Meditatie

Heb je echt veel moeite met ontspannen of wil je gewoon net dat stapje verder en zelf meer handvaten krijgen om te ontspannen? Dan kun je ook gebruik maken van de geleide meditatie en de meditatie-oefeningen.

Op eenvoudige wijze maken we tijd voor het ervaren van meditatie en de oefening daarin. De meesten van ons zijn namelijk niet direct zen zodra we in kleermakerszit zitten! Er is aandacht voor houding, ademhaling en vooral voor jou! Interesse? Stuur een mailtje of bel!

Prijslijst

  • Ontspanningssessie:
    – Basisbalans Touch for Health     € 35,-
    – Ontspanningsoefeningen             € 30,-
    – Magnetiseren/reiki                        € 30,-
  • Geleide meditatie: € 25,-
  • Meditatie-oefening: € 30,-